top of page

ЗА НАС

ПАТУВАЊЕ НА  СОВРШЕНИОТ ИЗВОР

Iamwater, Scardica®е визија  и создавање на сопружниците  Мимоза и Авни Тачи  родени и растени во Тетово, како основачи на компанијата ,, Sun and Stars`` која слави  20 годишно постоење.

 

Иако Македонија е мала земја која располага со природни ресурси, Шар Планина располага со најквалитетната Артерзианска вода споредбена со 10 најдобри води во светот.
 

Кога Мимоза и Авни ја пробале Артерзианска вода  знаеле дека водата е благословена и е една од најдобрите води во светот, со макотрпна работа како и решителност го основале брендот,, IAM WATER SCARDICA®``.

Посветени истрајни со јасна визија, нивната желба ова вода да се полни и да се дистрибуира кај потрошувачите кои ќе го ценат квалитетот. 

Крајната цел неземаќи во предвид што помина е водата да се најде на секоја семејна трпеза како би ја почиствувале свежната на секоја капка од врвот на Шар Планина. Полнувајќи секое шише со љубов и благослов за сите луѓе на планетата.


Успехот на  Iam Water Scardica® е резултат на јасна визија и дизајн и ова визија стана  глобален реалност .

avni thaqi

director

mimozathaqi

ceo

bottom of page