top of page

taste me once.

love me forever!

_MG_4045.jpg

NGA LARTËSITË

E MALIT SHARR

TE JU

1000ml.png

iam water scardica©

1410 m lartësi

A e dini se pse është Mirë të Konsumoni Iam Water?

84351634_10156703821456536_4346627072441

FAKTI 1. 

"I Rekomanduar  Për Foshnjat/TDS 41"

Sipas vlerësimit të Agjencisë së Ushqimit të R. Maqedonisë

Uji Iam Scardica® rekomandohet për përdorim për foshnjat

nga 6-12 muajsh, gjë që konfirmon pastërtinë dhe sigurinë

e ujit Iam Scardica për t’u konsumuar nga fëmijët tanë më të dashur.

 

Pini ujë me cilësi dhe jetoni shëndetshëm GJITHË FAMILJA.

IAM WATER Scardica® mund të përdoret për qumështin e foshnjës 

përmban vetëm 25 mg kalcium / magnez, dhe është

një shembull tjetër për këtë ujë që është i sigurt të konsumohet nga bebet.

 

Iam uji Scardica ®, është një ujë i butë që përmban

vetëm 15 mg kalcium, magnez 1.4 dhe TDS 41

Happy Baby

FAKTI 2.

"Mbroni Shëndetin Tuaj dhe familjes/ PH 7.2"

Summer Lovin' (2).png
Summer Lovin' (1).png

Nga akuiferi natyral artesian, uji Iam Scardica®

është një ujë i bekuar nga natyra e Malit Sharr, i freskët,

i pastër dhe i lehtë, jo i trajtuar me kimikate pastrimi Klor ose

konservues. Filtrohet përmes granitit dhe metamorfikës

shtresa shkëmbinjsh, uji është i mbushur me elementë që

plotësoj mineralet thelbësore të trupit dhe punës

për të ruajtur rrjedhën normale të gjakut. Pronë neutrale

uji mineral gjithashtu ndihmon për të rivendosur shëndetit tonë

ekuilibri i pH duke neutralizuar acidet dhe toksinat e ruajtura.

Lehtëson punën e Mëlçisë sepse PH është e njëjtë me të gjakut.

PH e ujit Iam Scardica®

është 7.2 që është ideal për shëndetin tonë.

FAKTI 3.

"Zgjidhja më e mirë për problemet

e Shëndetit Tuaj/TDS 41"

Pra, si mund të jetë uji me TDS të lartë i padëshirueshëm ose i dëmshëm?

Mund të shijojë erë të hidhur, të kripur ose metalike dhe mund të jetë e pakëndshëm.

Uji me TDS të lartë është gjithashtu më pak shuan etjen. TDS e lartë

ndërhyn në shijen e ushqimeve dhe pijeve, dhe i bën më pak të dëshirueshëm

për t'i konsumuar. Disa nga kripërat minerale që përbëjnë TDS paraqesin një shumëllojshmëri të rreziqeve për shëndetin.

Më problematikët janë Nitratet, Natriumi, Sulfate, Barium, Kadmium, Bakër dhe fluoride.

 

Nëse një person pi 1 L ujë në ditë, trupi i tij ose saj do të ketë përpunuar 25550 litra

ujë gjatë një periudhe 70 vjeçare. nëse uji nuk është plotësisht i pastër, grumbullohen 90-158 kg gurrë që trupi nuk mund të shfrytëzojë.

Shumica do të eliminohen përmes kanaleve ekskretuese.

Por disa nga këto do të qëndrojnë në trup, duke shkaktuar ngurtësi në nyje, forcimin e arterieve, gurëve në veshka, gurët e tëmthit dhe bllokimet e arterieve, mikroskopike,kapilarë dhe pasazhe të tjera në të cilat lëngjet

rrjedhin nëpër tërë trupin tonë.

Iam Water Scardica me PH 41, Uji me PH më të Ulët. Mbroni veten dhe familjen tuaj.

Science
Summer Lovin' (5).png

FAKTI 4.

"Duke Konsumuar Iam Water/ Jetoni Të Lumtur

Fuqia e Fjalëve në Tiketën Tonë"

DR.Masuro EMOTO

Shijoni dhe ndjeni ndryshimin në ujin që pini 

Në 1994, një shkencëtar japonez me emrin Dr Masuro Emoto

dhe ekipi i tij filluan kërkimet për bashkëveprimin e vetëdijes

me strukturën molekulare të ujit. Përmes mikroskopisë, ai ishte

në gjendje të vëzhgojë se si uji i lëngshëm kur është ngrirë do të ngurtësohej në

kristalet e akullit (ose fjollën e borës) dhe ekzaminoi sesi fjalët, fotot,

muzika e treguara në ujë ndikuan në mënyrën në të cilën ato

kristalet u formuan.

 

Ai së pari vëzhgoi ujë të thjeshtë nën një mikroskop dhe fotografoi

si dukej Ai pastaj e ndau ujin në shumë kavanoza qelqi

dhe i ekspozoi me fjalë të ndryshme. Në disa kavanoza ai shkroi fjalë

të tilla si "Unë të dua", ose "ti më bën të sëmurë", kavanoza të tjera ishin

fjalët Ti je i bekuar dhe disa kavanoza u prezantuan llojet e muzikës ose tingujve. Më pas, Dr. Emoto vëzhgoi ujin përsëri nën të njëjtin mikroskop. Vëzhgimet e tij treguan se fjalët pozitive, imazhe, muzikë dhe fotografi të prodhuara bukur

kristale gjashtëkëndore të dëborës siç tregohet në fotot mikroskopike. 

Fjalët në Tiketën e Ujit Iam Water Scardica janë:

Ju jeni i bekuar, Ju jeni i Fuqishëm, Ju jeni i Lumtur, Ju jeni i Suksesshëm,

Ju jeni i Bukur, Ju jeni Drita, Ju jeni i Shëndetshëm, Ju jeni Gëzim, Ju jeni i mrekullueshëm

emoto.PNG

FAKTI 5.

"Superior Taste Award-Iam Water Scardica" 

Instituti Internaticional i Shijes dhe Cilësisë - iTQi -

me qendër në Bruksel është organizata udhëheqëse botërore e përkushtuar

për të vërtetuar SHIJEN dhe Cilësinë e produkteve ushqimore dhe pijeve.

iTQi është organizata kryesore në botë e certifikimit. Instituti analizon, rendit dhe certifikon Shijen e ushqimit të konsumit dhe pijeve nga e gjithë bota. Që prej 15 vjetësh, iTQi ka analizuar mbi 10,000 produkte nga më shumë se 130 vende.

 

Bruksel, 18/05/2018, Instituti Ndërkombëtar i Shijes dhe Cilësisë (ITQI) ka publikuar rezultatet nga provat e tyre  që bashkuan 175 kuzhinierë dhe somelier nga shoqatat më prestigjioze të kuzhinës evropiane.

iTQi Vlerësoi Iam Water Scardica për Cilësi dhe Shije me medalje të artë.

katalogu 2018 faqe 2.jpg
35247758_10155367855456536_5371631621906
ITQI-medal18EN.png
ITQI-AwardGold18EN-2stars.png
bottom of page