top of page

Komoditeti i dorëzuar 
në derën e shtëpisë ose zyrës tuaj.

Është e thjeshtë dhe e lehtë. Gëzoni shijen e Ujit Premium nga Bjeshkët e Sharrit të shpërndarë direkt në shtëpinë tuaj ose në vendin e punës
Iam water Scardica®.

Çfarë është shërbimi i shpërndarjes së ujit  nga Iam Water Scardica®?

Me një fjalë, komoditet. Qoftë një Gallon prej 19L ose 10L, Lejoni që përfaqësuesit tanë miqësore të shitjes të ju  kursejnë kohën duke sjellë shijen e mirë të ujit Iam Water Scardica® në derën tuaj! Ju mund të thirni në tel 076256899 për tu njoftuar me produktet që i doni në shtëpinë tuaj ose zyrën tuaj.

POROSIT TANI:

076256899

flzer a5 19l.jpg

POROSIT TANI:

076256899

flzer a5 19lpjesa 2.jpg

POROSIT TANI:

076256899

зи.jpg

12500 DEN.

Pse të pini ujin Iam Water Scardica®?
Shije e vlerësuar nga Instituti Ndërkombëtar i Shijes Dhe Cilësisë ITQI në Belgjikë! Uji ynë është prodhuar për të përmbushur standardet e rrepta të cilësisë dhe sigurisë - një gjë e mirë, duke marrë parasysh që Ujit tonë nuk duhet ti shtohet dhe as largohet asnjë përbërës është vetë natyra në gotën e shëndetit tuaj.

PSE DUHET TË PI IAM WATER SCARDICA®, PERDERISA TË GJITHE UJËRAT PËR MUA JANË NJËLLOJ?

JO ata nuk janë të njëjtë, të gjitha ujërat janë të mira, por ka ujra që janë më të mirë, gjithmonë duhet të kërkoni analizën e ujit që vjen direkt nga buurimi, mos shikoni reklamën dhe atë që shitësit vendosin në etiketën e ujit . Sepse ka ujra të filtruar artificialisht, kimikisht dhe kjo do të thotë se struktura e natyrës është zhdukur përgjithmonë, gjithashtu ka rregulla nga Agjencioni i Ushqimir, kështu që ju për të prodhuar dhe shitur duhet të respektoni regullat. Dhe këto kompani detyrohen të blejnë linja filtri shumë të shtrenjta dhe të përdorin kimikate për të pastruar bakteriet, pesticidet, arsenikun dhe mineralet e rënda. IAM WATER SCARDICA® është bakteriologjikisht i pastër, mbushim shishet me të njëjtin ujë që është në buriminin artesian. Kjo është arsyeja pse lista jonë e plotë e analizës është gjithmonë e hapur për publikun.

me shumë

Anëtarët e jurisë janë përzgjedhur nga 15 vendet më prestigjioze evropiane
shoqatat e kuzhinës dhe degustatorët: Cuisiniers Maîtres
de France, Akademia e Arteve të Kuzhines, Shoqata e Shefëve Helen,
Académie Culinaire de France, Verband der Köche Deutschlands,
Federación de Asociaciones de Cocineros de España,
Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock nga Suedia,
Euro-Toques, Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks,
Associação de Cozinheiros Profesionais de Portugal,
Sporti i Zejtarëve të Chefëve, Shoqata e Gatshme e Turqve,
Shoqëria Botërore Master Chefs (WMCS) dhe Shoqata
de la Sommellerie Internationale (ASI).
Më shumë informacion www.itqi.com

I shpërblyer me 2 yje të arta për cilësi dhe shije nga ITQI!

PH i ujit Iam Water Scardica® është 7.2 Ideal për shëndetin tuaj.​

Nga aquiferi natyrorë artesian, Iam uji Scardica® është një ujë i bekuar nga natyra e Maleve të Sharrit, freski, pastërti dhe lehtësi, nuk trajtohet me kimikate pastrimi ose konservues. I filtruar nga graniti dhe shtresat metamorfike të shkëmbinjve, uji është i mbushur me elemente që rimbushni mineralet thelbësore të trupit për të mbajtur rrjedhjen normale të gjakut. Prona neutrale e ujit mineral ndihmon gjithashtu për të rivendosur bilancin e pH duke neutralizuar acidet dhe toksinat.

Ujë Ideal për të mbajtur rrjedhjen normale të gjakut!

TDS APO MBETJET E THATA TË IAM WATER SCARDICA® JANË VETËM 41, QË E BËN TË JETË I VETMI NË TREG ME TDS SHUMË TË ULËT!

  • Ujërat me TDS të lartë ndryshe quhen Ujëra Gëlqeror.

  • Si mund të jetë e padëshirueshme apo e dëmshme uji me TDS të lartë?

  • Mund të shijojë i hidhur, i kripur ose metalik dhe mund të ketë aromat të pakëndshme.

  • TDS e lartë ndërhyn me shijen e ushqimeve dhe pijeve, dhe i bën ato më pak të dëshirueshme për të konsumuar.

  • Disa nga kripërat minerale individuale që përbëjnë TDS paraqesin një shumëllojshmëri të rreziqeve shëndetësore. Më problematike janë nitratet, natriumi, sulfatet, bariumi, kadmiumi, bakri dhe fluori.

  • Nëse një person pi 660ml ujë në ditë, kjo do të arrijë 17034 litra  ujë që kalon nëpër trupin e tij gjatë një hapësire 70 vjeçare. Nëse uji nuk është tërësisht i pastër, 17034 litra do të përfshijë 90-136 kilogramë të gurit që trupi nuk mund të përdorë. Shumica do të eliminohen përmes kanaleve të sekrecionit. Por disa prej tyre do të qëndrojnë në trup, duke shkaktuar ngurtësi në nyje, ngurtësim të arterieve, gurëve të veshkave,Gurëve të tëmthit dhe bllokimit të arterieve, kapilarëve mikroskopikë dhe pasazheve të tjera në të cilat lëngjet rrjedhin nëpër tërë trupin tonë.

Ujë ideal për funksionim normal të veshkëve, tëmthit, arterieve, kapilareve!

Sipas vlerësimit të Agjencisë së Ushqimit të R. Maqedonisë Iam water Scardica® rekomandohet për përdorim për foshnjat nga 6-12 muajsh, e cila konfirmon pastërtinë dhe sigurinë e ujit Iam Scardica për t'u konsumuar nga fëmijët më të shtrenjtët tanë.

Pini ujë me cilësi dhe jetoni në mënyrën më të shëndetshme të mundëshme.


IAM WATER Scardica® mund të përdoret për ushqimet dhe qumështin e foshnjës, përmban vetëm 25 mg kalcium / magnez, dhe është një shembull tjetër për këtë ujë që është i sigurt të konsumohet nga foshnjat.

Iam water Scardica ®, është një ujë i butë që përmban vetëm 15 mg kalcium dhe magnez 1.4

Uji i pijshëm për foshjat!

KUJDESI PËR FAMILJEN TUAJ SJELL SHËNDET

POROSIT TANI:

NË TEL: 076256899

ORARI I PUNËS:

08:00 - 16:00

bottom of page