top of page

ДИСТРИБУЦИА НА ВОДА

Eдноставно и лесно. Уживајте во вкусот на Premium Water од Шар Planina директно до вашиот дом или работно место
Iam water Scardica®.

cALL NOW

Што е услугата за дистрибуција на вода од Iam Water Scardica®?

Со еден збор, погодност. Дали 19L или 10L Gallon, нека нашите трговски претставници ви заштедат време со доведување на добар вкус на IAm Water Scardica® до вашата врата! Можете да се јавите на тел 076256899 за да се запознаете со производите што ги сакате во вашиот дом или канцеларија.

call now:076256899

Цена 6499 ден

flzer a5 19l.jpg

call now:076256899

Цена 3200 ден

Цена 12500 ден

flzer a5 19lpjesa 2.jpg
зи.jpg

Цена 12500 ден

call now:076256899

КАКО НОВОРОДЕНЧИЊА НАШИОТ ОРГАНИЗАМ СОДЖИ  95% ВОДА - КАКО ВОЗРАСНИ НАД 70%, КАКО ДА ДОЗНАЕТЕ  ЗАШТО, IAM WATER SCARDICA® Е ДОБРА ЗА НАС?
 

-Затоа што секогаш треба да размслиме каква вода пиеме!

 IAM WATER SCARDICA® е од артески аквифер кој е синоним за квалитет на вода во светот.

ЗОШТО ТРЕБА ДА ЈА ПИЕМЕ IAM WATER SCARDICA®, КОГА СИТЕ ВОДИ ЗА МЕНЕ СЕ ИСТИ?
​НЕ тие не се исти, сите води се добри, но има води кои се со подобри карактеристики кои ни помагаат во секојдневното фунционирање, на човечкиот организам. Секогаш треба да провериме каква е хемиската анализа на вода која е од изворот, не гледајте реклами и што продавачите одлучуваат да стават на етикетата на амбалажата за вода . Додека постојат води вештачки филтрирани, хемиски и тоа значи дека структурата на природата е исчезнат засекогаш, постојат и правила од Агенциата за Храна, па за да можете да полните и продавате производ треба да ги исполнуваш овие правила, затоа компаниите за полнење вода треба да купат многу скапи филтерски линии и да користат хемикалии за чистење на бактерии, пестициди, арсен и тврди минерали. IAM WATER SCARDICA® е бактериолошки чиста, ги полниме нашите шишиња со иста вода која се наоѓа во артеският аквифер. Затоа нашата целосна листа на анализи секогаш е отворена за јавноста. ​
​​
​ШТО ЗА ВОДА ОД ЧЕШМА, ЈА ПИЕМ И ГО УПОТРЕБУВАМ ЗА ХРАНА, ДАЛИ Е ОВА ДОБРО ЗА МОЕТО ЗДРАВЈЕ? -
Од вода од чешма и хемикалии кои ги користат другите компании решивме да инвестираме во овој бизнис, кога дознавме дека IAM WATER SCARDICA® е чиста, со ниска минерална структура, ph е 7.2 и ова е идеално за нашето семејство да го пие, тоа беше нашата Цел, сите семејства да го имаат ова можност.

НАРАЧАЈТЕ СЕГА :

076256899

РАБОТНО ВРЕМЕ ОД:

08:00 - 16:00

bottom of page