Search

7 Vëllezërit, Lipjan. Ju faleminderit!

Nëse ka magji në këtë planet, ajo është në përmbajtjen e ujit. Loren Eiseley 7 Vëllezërit #Lipjan #7vellezrit Ju faleminderit! Importues dhe distributor per Kosovë Merchandising Group L.L.C, nr: 045 87 44 87, 049 66 45 53 #iamwater #fromzerotohero #merchandisinggroup


13 views0 comments