Search

iam water scardica fitoi cmim nderkombetar për shije dhe cilësi

Updated: Jun 17, 2018

Në ceremoninë e mbajtur në Bruksel me datë 11, Maj 2018, Iam Water Scardika morri çmimin ndërkombëtar për Shije dhe Cilësi.Instituti Internacional Për Shije Dhe Cilësi me seli në Bruksel në Belgjikë çdo vit ndan medalje të arta për Produktet nga e gjithë bota të cilat arrijnë standardet e shijes dhe cilësisë, vlerësimin e bën Juria Profesionale nga 130 Shefa të Guzhinës dhe Degustatorë të njohur nga e gjithë bota.

Udhëheqës i ceremonisë ishte anetari i Jurise i famshem nga BBC si TV Shef, Ambasadori i Britanise per Ushqim dhe Pije Alan Coxon.

Ne ceremoni ishte edhe eksperti me i shkëlqyer botëror Ferran Centelles , ai është vlerësuar si Degustator i restoranit më të mirë në Botë, që ka 1 milion rezervime vjetore . Ai gjithashtu është edhe anëtarë i Jurisë profesionale si degustator. Ai tha se te besh dallimin e shijes varet nga ajo se çfarë ke shijuar apo pirë në të kaluarën, dhe kështu nga kjo përvojë bën dallimin e shijes dhe cilësisë së mirë apo të jashtëzakonshme.


Testimi bëhet në atë mënyrë që asnjëri nga anëtarët e jurisë kur teston produktin nuk është i njohur me emrin e produktit, as me brandin dhe as me shtetin e origjinës.

Atyre vetem ju servohet produkti dhe ata bëjnë vlerësimin e tyre.

Çdo produkt analizohet në bazë të meritave nuk është konkurencë, analiza sensorike në bazë të fokusimit të intenzitetit të pëqimit nga degustatori. Dhe në fund vetëm produktet me shije të mirë dhe të jashtëzakonshme vlerësoihen me Çmim.


Jemi të nderuar që Kompania Sun and Stars me produktin Iam Water Scardica arriti të jetë pjesë e këtij vlerësimi.


116 views0 comments