Search

Si Instituti internacional i shijes dhe kualitetit rrit besimin e konsumuesëve!

Jemi krenarë që uji I am water ka fituar çmimin superior të shijes nga ITQI (International Taste&Quality institute:

Ky çmim është jo-konkurrues i hapur për çfar do lloj produkti ushqimor që është në shitje. Produktet janë të testuara nga një kuadër gjykuesish të cilët nuk munden të shohin brendin. Këto produkte janë të vlersuara deri në 100 (përshtypja e parë, pamja, era, tekstura, shije dhe passhije) me meritat e veta dhe pa konkuruar asnjë produkt tjetër. Ushqimet dhe pijet janë të provuara nga një juri e disa krzekuyhinjerë profesional Europian.Superior Taste Award është shumë e njohur dhe e vlerësuar në sektorin e biznesit të ushqimeve dhe pijeve. Secilin vit shumë kompani nga e gjithë bota abonojnë në këtë çmim. Shembuj për këto kompania janë: Del Monte, Heineken, Nestle, etj.

Kriteret organoleptike janë të vlersuara dhe të komentuara nga secili gjykues. Të gjithë produktet janë të klasifikuara te një nga 340 kategori dhe të pregaditura siç janë udhëyuar nga prodhuesit.

Secili gjykues jep një vlerë për secilën kriterie dhe një koment që arsyetojnë pikët. Rezultatet e fundit janë të biseduara konfidencialisht tek prodhuasit me një report që jep analizat, komente dhe sugjerime për produktet e tyre.Të gjitha produktet kanë shënim në këtë mënyrëË

– Një Yll i artë me shënim midis 70% dhe 80%: produkteve u jepet "Notable Taste" – Dy yje të arta me shënim midis 80% dhe 90%: produkteve u jepet “Remarkable“. – Tre yje të arta me shënim prej 90% dhe më lartë: produkteve u jepet “Exceptional“.

Pra ne mundemi krenarisht të themi se uji jonë I am Water ka shije superiore Remarkable dhe nuk është e dashur vetëm nga konsumuesit tanë po edhe nga kryekuzhinjerët ekspert më të mire! Shijojeni!105 views0 comments