Search

Tani edhe uji ka hyrë në trendin e "Home Delivery"

Updated: Mar 16, 2020

Është shumë efikase që të blejmë rroba, bizhuteri, pajisje kuzhine, e shume gjëra të ndryshme online, por a keni dëgjuar ndonjëherë që tju dërgohet uji në shtëpi? I am water ka mundësuar për ju që tju dërgohet uji në shtëpi sa herë që tju nevojitet, qoftë në ndonjë event familjar, ditlindje, ndeshje sportive, party, në zyrën tuaj, poashtu edhe për ditët tuaja të zakonshme.


Nuk është vetëm më lehtë, por edhe më lirë për ju

Nëse ju doni të keni ujë të pijshëm gjithmonë në dispozicion, mundeni të merrni ofertën speciale e cila ju mundëson të zgjidhni se sa herë në muaj dhe në çfarë sasi dëshironi të ju dërgohet uji në shtëpi. Keni mundësi që të zgjidhni shishe të vogla, po edhe gallona të mëdhenj. Keni mundësi të bleni edhe dispenzer për ujë të ngrohtë apo të ftohtë aty në moment.


Mundësitë tuaja


Nuk duhet të lodheni duke mbajtur edhe më shumë peshë bashk me ushqimet dhe pijet tjera që bleni për shtëpi. Sidoqoftë, doni të keni ujë të mjaftueshëm për të pirë. Shërbimi jonë si askush tjetër jua jep mundësinë që të realizoni këtë dëshirë. E gjitha që ju duhet të bëni është të thirrni në numrin tonë ose të na kontaktoni ne në website, nëpërmjet e-mail, ose mediat sociale.


Çfarë ju garantojmë ne?

1. Dërgesë falas - Në mënyrë që të shmangim harxhimet shtesë për ty, dërgesën për porositë tuaja e bëjmë falas.


2. Dërgesë të shpejtë - Pasiqë uji është i domosdoshëm në jetët tona, stafi jonë premton dërgesa të shpejta dhe efikase të ujit. Për të përmbledhur, për porosinë tuaj ne do mundohemi që tua sjellim ujin në afat kohor prej 4 deri 10 orë. Për arsye të mbingarkimit të porosive, ne ju rekomandojmë që të bëni porosinë tuaj një ditë përpara datës së dëshiruar.


3. Çmime të volitshme - Është e rëndësishme të përmendim se dërgesa falas nuk luan rol në rritjen e çmimeve të ujit. Përveç asaj, ju do paguani çmimet origjinale të ujit që janë edhe më të lira. Më poshtë, ne do përmendim edhe ofertat nga të cilat ju mund të zgjidhni për porosi.


Produktet dhe cmimet qe ju ofrojme ne:


5 LITRA - 60 DEN

10 LITRA - 100 DEN

10 LITRA DISPENZER - 115 DEN

19 LITRA DISPENZER - 190 DEN

1.5 LITRA SHISHE - 22 DEN

0.5 LITRA SHISHE - 19 DEN

APARAT FTOHES/VLUES - 3200DEN/8500 DEN


Rekomandimi jonë:


*Marreveshje qe 1 here ne muaj me sasi dhe date te caktuar tju sjellet uji ne shtepi/zyre.

*Marreveshje qe 1 here ne javet me sasi dhe date te caktuar tju sjellet uji ne shtepi/zyre.

*Marreveshje qe 1 here ne 2 jave me sasi dhe date te caktuar tju sjellet uji ne shtepi/zyre.

*Porosi e njehereshme per evente te ndryshme me sasi te deshiruar.

93 views0 comments