Search

Tora Market Matiqan Ju faleminderit!

E vetmja gjë që do të shpëtoj njerëzimin është bashkëpunimi. Bertrand Russel Tora Market Matiqan Ju faleminderit! #markettora, #matiqan, #kosove, #iamwater Importues dhe distributor per Kosovë Merchandising Group L.L.C, nr: 045 87 44 87, 049 66 45 53 #iamwater #fromzerotohero #merchandisinggroup
9 views0 comments