Search

Uji kundër kancerit?

Updated: Feb 27, 2020

Rreth 70% e shkaqeve të njohura të kancerit janë të shmangshme dhe të lidhura me shprehitë e jetës së përditshme. Dieta, ushtrimet dhe menjanimi i tobakos janë natyrisht detyrat e para që duhet ti bëjme, por studime të reja kanë gjetur shumë mënyra të vogla me tëcilat mundemi të shfrytëzojmë.


Kualitete kancer-luftuese


Uji është një nga ushqyesit më të fortë për detoksikimin e trupit tënd për të shmangur rreziqet e kancerit. Ky lëng është një përmbajtës fundamental për qelizat e trupit të njeriut, duke përmbushur trupin tuaj me elemente luftarake kundër kancerit. Pothuajse të gjitha funksionet e trupit të njeriut janë të limituara nga uji, aq sa respekton një njeri këtë ligj, po aq edhe e respekton trupi mendjen e njeriut si përshembull: duke përmbajtur temperaturë normale të trupit, duke eliminuar toksinet, dhe duke rruajtur shëndetin e kyqeve.


Uji gjithashtu i mban gjërat në traktin tretës në lëvizje. Ndihmon të shtyjë ushqimin dhe ndihmon tretje të shëndetshme. Uji turr toksinet jashtë trupit, nuk i le ato të mblidhen dhe në këtë menyrë largon shumë sëmundje që mund të shfaqen në zorrë si kancerin kolorektal.

Uji ndihmon shumë në riprodhimin e qelizave.


Pi më shumë ujë


Në mënyrë që ti largoheni rrezikut të kancerit në fshikëzë, ju duhet që të pini sa më shumë ujë të pastërt dhe lëngje të tjera që kanë permbajtje më shumë ujë, sesa të sheqerëra të ndryshëm! Duke bërë këtë, ju e shpërbëni koncentrimin e agjentëve që shkaktojnë kancer në urinë dhë e ndihmoni trupin tuaj të nxjer ata agjentë nëpërmes fshikëzës shpejtë e natyrshëm. Për një eksperienc më të mirë trupore e shëndetsore, ne ju rrekomandojmë që më së pakti të pini 8 gota ujë në ditë, poashtu këtë e sugjeron edhe Shoqeria Amerikane e Kancerit.


Uli rreziqet duke mos pirë ujë cezme

Uji i cezmes ka shumë kancergjene dhe kemikate që prishin hormonet, të cilat mundeni ti filtroni. Por thuhet që aparatet e filtrimit gjithashtu i largojnë edhe mineralet e nevojshme dhe disa nga këto aparate e bëjnë ujin tepër alkalin.


Por disa ujra në shishe kanë po aq kemikate dhe mbetje të tepërta, nëse jo më shumë se sa uji në cezmë. Kur bleni ujë, sado e pa rëndësishme që duket, duhet të bëni kujdes dhe të përqëndroheni në kualitetin e ujit e cila duhet të jetë e shkruar në cdo shishe që bleni.


Përmbajtjet e ujit I AM WATER janë ideale për shëndetin e trupit tonë dhe për një nga shumë mënyra me te cilat mund të shmanget kanceri. Këto janë parametrat:


Është më e thjeshtë se kurrë të keni ujë të shëndetshem në shtëpi. Ju mundeni të porosisni vetëm me një thirrje ose mesazh në Viber/Whatsapp në numrin +38976256899 ose klikoni tek webfaqja jonë në "Contact us" dhe na shkruani një mesazh me porosinë dhe adresën tuaj për një shërbim të menjëhershëm!

97 views0 comments